Den Perfekte Burger. Del 1

MCD-log[1]Som en fyr på 34, jeg har spist min del af virkelig dårlige burgere. Lige fra den lokale burgerbar, til den vores allesammens yndling, Den Gyldne Måge. Der er stor forskel på hvorfor de forskellige burger er dårlige. Men en ting er helt sikkert, der er masser af plads til forbedring.

Så der er jo ingen tvivl om at hvis man skal have en bedre burger end det, så er den hjemmelavede burger et godt bud. Selvom om man bare køber det billigste hakkede oksekød, færdige burgerboller og tarvelig ost.

Jeg har dog sat mig for at gøre det meget bedre end det. Jeg vil lave det hele selv, og jeg vil lave det bedre end hvad man kan købe. Inden jeg kommer for langt foran mig selv, bliver jeg nødt til at vide hvad jeg egentlig vil have i min burger.

 • mash8
  En burger fra Mash

  Burgerbolle.

 • Hakkebøf
 • Bacon
 • Ost
 • Syltet agurk
 • Miracle Whip
 • Burger dressing
 • Salat
 • Løg
 • Tomat

Og hvis man skal gå hele vejen med burgeren, så er det også relevant at få tilbehøret til at være helt perfekt. Jeg er helt klar til:

 • Pommes frites
 • Ketchup
 • Aioli

Jeg vil i de følgende dele af denne serie forsøge at finde et bedre hjemmelavet alternativ til alle disse ting. Hvis nogen skulle have nogle gode opskrifter er jeg da mere end villig til at teste dem, alle sammen i den Perfekte burgers tjeneste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *