Gaufrette

Der er ingen tvivl om at jeg elsker chips lige så meget som den næste. Og normalt ender det da også med Onkel Jørgens Sour Cream ´n´ Onion chips med Holiday dip.

347-0937

Men skulle jeg nu have gæster og servere lidt snacks til champagnen, kunne jeg godt finde på at gøre lidt mere ud af det.

2017-09-20 12.52.45

Her er havelåge chipsen, eller Gaufrette som den rigtigt hedder et nemt alternativ hvis man ejer et mandolinjern med bølgeskær. Som skærer man dem simpelthen bare på skiftevis det ene og det andet led. Herefter udvander man dem kort 10 min. og fritere dem ved mellemhøj varme. Drys med salt og de er lige til at spise.

 

 

 

 

Jeg har i denne post lavet hjemmelavet creme fraiche til at at lave dippen af. Det gør bare oplevelsen lidt større.

1 tanke om “Gaufrette”

  1. Pingback: Crème Fraîche – Knud's Hjemmeproduktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *