Kan vi gøre det bedre selv?

Jeg tror på at vi kan forbedre den mad, der indtages rundt omkring i de danske hjem.

Det tror jeg vi kan gøre med en lille indsats, og uden brug af en helt masse udstyr.

Jeg personligt laver alt fra Ketchup og hyldebærkapers til spegeskinker og rullepølser selv. Det gør jeg fordi jeg syntes det er sjovt, men jeg gør det også fordi jeg er træt af de masseproducerede produkter, der er fuldstændig uden sjæl og karakter, som man kan købe i supermarkedet.

Kender du det ikke, man er nede i Den lokale dagligvarebutik, klokken er lidt over fem, og der er en forventning om at aftensmaden står klar senest klokken seks.

Når det sker for mig ender jeg ofte med en variation af en af to muligheder. Den billige kyllingebryst, som i øvrigt ofte er pumpet med vand og kyllingerne har levet et frygteligt liv, eller det hakkede oksekød, der nogle gange ligger i nogle udefinerbare strimler der ikke kan skilles af selv når du varmer det op og rører kraftigt i det.

Sauce Heinz (eller Beauvais) hjælper tit på den lidt kedelige og intetsigende smag der kommer ud af at bruge disse discount produkter.

Jeg vil i denne blog fortælle om hvad jeg gør anderledes. Hvad gør jeg for at det ikke ender i en kedelig, intetsigende grå masse af mad der kun udfylder det basale behov at stille din sult, men ikke på nogen måde tilfredsstiller alle de andre ting som et godt måltid burde tilfredsstille.

2016-12-31 23.23.23
Sandart, Wellington & kransekage

Du vil finde opslag om hele måltider hvor der er tænkt på masser af detaljer, og hvor det kræver en vis form for håndelag for at lykkes.

 

 

 

 

2017-05-17 10.34.30
Ramsløgsblomster

Andre gang vil jeg bare fremhæve hvor fantastisk naturen omkring os, og hvor stort et skattekammer der er derude.

 

 

 

 

2016-10-19 11.00.44
Kødpølse

Måske vil jeg bare vise mit første forsøg på at lave et nyt produkt.

 

 

 

Men alt i alt vil jeg bare gerne dele min glæde ved at forbedre de tarvelige produkter, som er til salg for ingen penge. Det kan godt være det ikke bliver nemmere eller billigere, men det bliver helt sikkert bedre, sjovere og med dit helt eget tvist.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *