Der er ikke noget så dejlig som en hjemmelavet, friskbagt, lun leverpostej. Specielt hvis den bliver serveret på en hjemmebagt bolle med en syltet rødbede udefra køkkenhaven.
Derfor laver jeg også mine egne leverpostejer. Til dels fordi de smager bedre, men også fordi jeg så er sikker på der ikke kommer et eller andet mærkelig i. Hverken tilsætningsstoffer eller krydderier jeg ikke kan lide. Min postejer består af ganske få ting.
- Lever
- Spæk
- Løg
- Hvedemel
- Salt
- Peber
- Vand
Jeg endte ud med ikke mindre end 62 bakker med leverpostej i denne omgang. Det er selvfølgelig en stor omgang. Fordelen er at de faktisk bliver bedst når de bages direkte fra fryseren. Så her er der leverpostej til det næste års tid.
Det er også en oplagt ting at være fælles om at lave. Det kan godt være børnene synes det er ulækkert og se klamt ud (og du skal måske ikke servere leverpostej lige bagefter), men det er en hyggelig aktivitet, hvor det er ok at svine lidt i køkkenet.
Det var jo endnu en del i julefrokost klargøringen, som jeg begyndte med Syltede Rødbeder, og der mange flere i den kommende tid når julen kommer nærmere.
Julefrokost Klargøringen:
Pingback: Syltede Rødbeder – Knud's Hjemmeproduktion
Pingback: Løgsylt – Knud's Hjemmeproduktion
Pingback: Gravad Laks – Knud's Hjemmeproduktion
Pingback: Syltede Rødbeder – Knud's Hjemmeproduktion
Pingback: Røget Rullepølse – Knud's Hjemmeproduktion
Pingback: Hjemmelavet Sennep – Knud's Hjemmeproduktion