Røget Rullepølse

Er der noget bedre end at vågne op, skulle pakke et hjemmelavet produkt ud og have mulighed for at smage på den for første gang.

Det var hvad der skete for mig i morges. Jeg vågner op, og mine røgede rullepølser er færdige. De blev kogt i går, og har stået til afkøling i pressen hele natten. Så det første jeg gør i morges er at smide rundstykker i ovnen, og så ellers ud og få rullepølsen ud af pressen, skære en skive for at smage på den.

 

Og hvor smager det dejligt. !!

Jeg er helt sikker på at tilfredsstillelsen over at have lavet et produkt selv, gør at man smager på det med lidt farvede briller. Det er dog længe siden jeg har købt et stykke rullepølse som smager som dette. Ikke for fed, dejligt bid, og en lækker røget smag.

Et produkt som dette bliver jo ganske enkelt lavet ud af nogle få ingredienser, og så lidt tid og kærlighed til det:

  • Svineslag
  • Salt
  • Peber
  • Gelatine
  • Løg

 

 

 

Jeg har tænkt mig at server dette på julebordet med rå løg og sky, men løgsylt ville også være et fornuftigt tilbehør.

Det var jo endnu en del i julefrokost klargøringen, som jeg begyndte med Syltede Rødbeder, og der mange flere i den kommende tid når julen kommer nærmere.

Julefrokost Klargøringen:

Skulle nogle sidde og tænke over fødevaresikkerhed, er her opmærksomhedspunkterne.

  • Sørg for at saltningen sker under 5 grader.
  • Sørg for hurtigt nedkøling efter kogning.

5 tanker om “Røget Rullepølse”

  1. Pingback: Gravad Laks – Knud's Hjemmeproduktion

  2. Pingback: Leverpostej – Knud's Hjemmeproduktion

  3. Pingback: Syltede Rødbeder – Knud's Hjemmeproduktion

  4. Pingback: Løgsylt – Knud's Hjemmeproduktion

  5. Pingback: Pålægs sky – Knud's Hjemmeproduktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *